Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Alle ville gerne møde os

Webredaktør, udgivet d. 16. november, 2012

Cheftræner Jesper Holm overværede selv lodtrækningen live og var godt tilfreds med lodtrækningen.

Jeg tror alle hold gerne ville have trukket Skanderborg, og det er vel heller ikke så mærkeligt når vi var det lavest rangerede hold i ligaen i sidste sæson og også det hold med det klart laveste budget. Det vidste jeg godt inden jeg kom herud, men nu må vi jo se hvad der sker til februar. Men det er da dejligt at være så populær idag, at alle ligefrem håbede på at møde os.

Det passer vores hold godt ikke at være favoritter og det er jo pokalhåndbold og alt kan ske. Finalerne skal spilles efter en lang pause hvor vi ikke er i den situation hvor der er slidte spillere efter VM, men det har Århus heller ikke. Vi fik da den klart bedste lodtrækning set i forhold til vores chancer for at gå i finalen, men dermed ikke sagt at vi hverken er favoritter eller noget der ligner det. Vi har selvfølgeligt lige slået Århus stort på deres hjemmebane, men vi husker også godt sidste sæson, hvor vi havde det meget svært mod Århus.

Det er da spændende med sådan et lokalopgør, og så i Århus, det burde give en frygtelig masse tilskuere og interesse de kommende måneder op til Final4. Jeg tror hele Skanderborg glæder sig allerede.

Website Security Test