Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

HØJ vil dø med skoene på

Webredaktør, udgivet d. 7. november, 2012

HØJ´s sportschef Søren Mogensen har ikke tænkt sig at give op på forhånd i aftenens kamp i pokalkvartfinalen mod Skanderborg. Se interview med lokalvisen.dk nedenfor, hvor Jonas Hansen er blevet til U19 landsholdsspiller.

 

HØJ inden pokalbrag i aften: Vi dør med skoene på

“Selvom det nok ikke bliver en helt lige kamp, så lægger vi os ikke ned,” siger HØJ’s sportschef Søren Mogensen inden aftenens pokal-kvartfinale mod Ligaklubben Skanderborg

HØJ Håndbolds bedste herrehold kommer i aften på noget af en opgave, når de i kvartfinalen i DHF’s pokalturnering tager imod Ligaklubben Skanderborg i Ølstykke Hallen.

Men selvom HØJ fra 2. division er oppe imod overmagten, så skal Skanderborg-stjernerne ikke forvente nogen nem kamp.

“Med sammenhold og fightervilje tror vi måske ikke helt på en lige kamp, men vi lægger ikke os ikke ned – vi dør med skoene på,” siger HØJ’s sportschef Søren Mogensen.

Skal lukke helt af

Han erkender dog, at meget skal gå op i en højere enhed, hvis HØJ skal levere sensationen.

“Vi skal lukke så godt af i forsvaret, som vi nu kan, og så skal vi lave så få fejl i angrebet som muligt. Samtidig skal vi modstå det enorme fysiske tryk, som de kommer med. Derefter må vi se, hvor langt kræfterne rækker. I 2. division er det normalt os, der er stærkest fysisk og defensivt, så det bliver sjovt at måle vores forsvar og målmand mod Ligaens bedste halvdel,” siger sportschefen, der har stor respekt for Liga-mandskabet.

Flere U-landsholdsspillere

“Skanderborg Håndbold er måske ikke det mest kendte Ligahold på disse breddegrader, men de kommer med U21-landsholdsspillere som Andreas Væver og Martin Mauer Larsen samt U19 Landsholdsspillerne Jonas K. Hansen, Bertram Obling og Martin Laursen,” siger Søren Mogtensen og fortsætter:

“Skanderborg Håndbold er ved at slå sit navn fast med ”syv tommer søm” som en af de allerstørste og stærkeste klubber i Danmark. Klubben har markeret sig ved ungdoms DM i en årrække, ved at vinde mange medaljer.”

Kampen i Ølstykke Hallen spilles i aften klokken 20.00.

Website Security Test