Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Henrik Hansen: Vildt østjysk brag

Webredaktør, udgivet d. 16. november, 2012

Henrik Hansen fra Århus Håndbold var til stede i NRGI Arena da lodtrækningen blev foretaget. www.skanderborg-haandbold.dk fik følgende kommentarer med fra den rutinerede Århus spiller:

Hvad siger du til pokal lodtrækningen

Det bliver sjovt og spændende og vel nok også det vi havde håbet på. Ikke dermed sagt at det bliver nemt mod Skanderborg, men det bliver da en helt igennem stor oplevelse at kunne spille et lokalopgør i en så vigtig kamp. Jeg kan ikke huske det før er sket så det bliver et fantastisk østjysk drama der kommer til at udspille sig. Mange af Skanderborg spillerne bor jo i Århus, så det bliver virkelig en kamp der kommer til at blive husket.

På papiret er det jo de 2 dårligste hold der mødes i den første kamp, og de 2 bedste i den anden semifinale. Det er jo en unik mulighed for begge klubber for at komme i en pokalfinale, så det bliver en super spændende kamp.

Hvad forventer du det bliver for en kamp

Det bliver garanteret en rigtig pokalkamp med masser af fight, skiftende stillinger og rigeligt med udvisninger. Vi har jo lige tabt med 10 mål på hjemmebane til Skanderborg, og det er noget der sidder i os. Det kunne jo være en fin måde at få revanche på for os, jeg glæder mig i hvert fald allerede.

Website Security Test