Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Final4 bliver til Intersport Final4

Webredaktør, udgivet d. 30. november, 2012

Når der 2. og 3. februar spilles Final4 i NRGI Arena i Aarhus, bliver det med INTERSPORT som navnesponsor for håndboldfesten.

 

Hos INTERSPORT glæder man sig over samarbejdet med Divisionsforeningen Håndbold om INTERSPORT Final4.

– Håndbold er et vigtig element for INTERSPORT, og vi ønsker at være markant synlige ved interessante arrangementer og kampe – såvel i Danmark som i resten af Europa, siger Ole Køhler Jensen, kommerciel chef i INTERSPORT Danmark A/S, og uddyber:

– I forbindelse med det kommende EM for kvinder i december 2012 og VM for herrer i januar 2013 vil INTERSPORT være meget synlige med stor eksponering på LED-bander, og derfor er det naturligt, at vi, efter de for dansk håndbold så vigtige internationale turneringer, fortsætter med synligheden i sæsonens INTERSPORT Final4 i Danmark. De næste mange måneder bliver store for dansk håndbold og INTERSPORT.

I Divisionsforeningen Håndbold kalder kommerciel chef Arne Buch INTERSPORT for et godt match til INTERSPORT Final4.

– Der er tale om en aktiv partner, der en af de store aktører i håndboldverdenen og som derfor er et godt match til dansk elitehåndbold og INTERSPORT Final4. Vi ser frem til at indgå et partnerskab om opbygning af begivenheden INTERSPORT Final4, der bliver et af højdepunkterne i Håndbold-Danmark i denne sæson. Samarbejdet understreger, at vi i Final4 har et fremragende produkt, siger Arne Buch, kommerciel chef i Divisionsforeningen Håndbold.

Final4 har deltagelse af Skanderborg Håndbold, Skjern Håndbold, Aalborg Håndbold og Århus Håndbold. Der spilles semifinaler 2. februar med finale 3. februar. Semifinalerne har følgende sammensætning:

Skanderborg Håndbold – Århus Håndbold

Skjern Håndbold – Aalborg Håndbold

Billetsalget forventes at starte indenfor de næste 2 uger.

 

Website Security Test