Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Der er nu også ulve i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 4. november, 2012

Mange tilskuere har i denne sæson forespurgt hvad det er for et billede der er på maven af Skanderborgs liga spillere under opvarmning i denne sæson. Alle spillere bærer et billede at 2 ulve på deres svedtrøje, med teksten My Green/Black wolf.

Manden bag denne historie er træner Aksel Nørgaard, der har brugt en gammel historie fra de gamle SHUSWAP indianere i Canada, i hans mentale arbejde med holdet i denne sæson. Aksel var i sommerferien netop i Canada og her fandt han temaet til denne sæson, der blev præsenteret på Play Itas i August måned.

Aksel Nørgaard forklarer her:

Aksel Nørgaard

Den SAMLEDE MENTALE KAPITAL på Liga-holdet i Skanderborg, sæson 2012/13 har som fælles-nævner LEGENDEN OM DE 2 ULVE, som altid ifølge de canadiske SHUSWAP indianere, kæmper inde i os alle, når vi står foran en udfordring og skal præstere optimalt. Så hvilken af de 2 ulve vil så sejre til sidst ???……. Jo – siger høvdingen for Shuswap´erne – det vil den ulv de fodrer mest.

Det har jeg omdøbt til ”The Green/Black Wolfes” i Skanderborg. Den enkelte liga-deltager på The Green/Black Wolfes har derfor fra træning til træning og fra kamp til kamp den lille udfordring, at sørge for det allerbedste foder til Den Gode Ulv, så han møder sit team – i sin allerbedste version.

I vores klub er den gode ulv naturligvis den grønne, og i samarbejde med Mads Bjørn Eriksen har vi fået lavet vores eget lille mentale logo, som er påsat spillernes ærmeløse svede-trøje, som sidder – helt tæt på HJERTET til hver eneste kamp. Fordi ”The Green/Black Wolfes” spiller med hele hjertet hver eneste gang, og så bliver Den Gode Ulv så voldsomt tilfreds.

Det skal fra redaktionens side understreges, at ulvene på maven af Skanderborg spillerne, ikke har noget at gøre med den omstrejfende ulv i Thy, inden vi møder Mors-Thy på lørdag.

Website Security Test