Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bus Peder en af mange ildsjæle

Webredaktør, udgivet d. 26. november, 2012

Ildsjæle driver Skanderborg Håndbold

Peder Lyngkær er en af de mange uundværlige frivillige der er med til at drive håndboldklubben Skanderborg Håndbold.

Peder er bl.a. ansvarlig for den nye Skanderborg Håndbold bus, som er kommet til verden via vores trofaste sponsor, Sloths Biler i Skanderborg.

Jeg kører selv en masse ture for både ligaholdet og SHEA, det bliver til mange kilometer i løbet af en sæson. Derudover står jeg som koordinator på bussen og sørger for at fordele kampene blandt den håndfuld frivillige chauffører som hjælper klubben med at køre de mange ture. Bussen skal jo også støvsuges og vaskes og der er hele tiden en masse småting som skal ordnes, og det går jeg og hygger mig med i løbet af ugen. Jeg har kørt lastbil hele mit liv så det er dejligt stadigvæk at kunne komme rundt på landevejene, selvom jeg er gået på pension. Jeg nyder at være sammen med både liga holdet, hvor mit barnebarn Andreas Væver spiller på, men også turene med SHEA eleverne. Det er hyggeligt at lære så mange unge mennesker at kende, som har en passion for håndboldsporten. Det er også sjovt at følge de unge elever efterfølgende. Det er dejligt at se en spiller som Jonas Langerhuus har fået stor succes i Esbjerg efter han har været igennem vores talentsystem.

Peder har også i mange år været en stor del af det team der bruger flere uger af deres tid på at lave festival arbejde i forbindelse med Smukfest i August måned.

Jeg starter hver dag kl. 05 med at hente morgenbrød ved bageren og så fordeler jeg de mange morgenmadsbakker til de forskellige Skanderborg Håndbold boder rundt omkring festpladsen. I løbet af dagen kører jeg varer ud hvor der er behov for det, og der bliver flyttet mange tons pommes frites og bagels i de uger det står på. Det er hårdt arbejde omkring festivalarbejdet, der skal man lige sunde sig når de sidste ting er hentet i skoven efter festivalen, for det er rigtigt mange timer vi bruger derude. Men det er dejligt at vide at overskuddet går til den store ungdomsafdeling, og det er godt at kunne være med til at støtte op om arbejde med unge mennesker i Skanderborg.

Jeg er også med i Skanderborg Håndbold Veteranerne og til liga hjemmekampene er jeg også med til at få det hele til at fungere med gulvreklamer m.v.

Website Security Test