Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Balling brødre også i duel

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2012

Endnu et brødre sammenstød

Peter Balling står også overfor et møde med en bror, og i modsætning til Rasmus Kaagaard er det i dette tilfælde storebror, der står linet op hos modstanderholdet i morgen lørdag. Morten Balling, sidste sæsons store profil hos Mors-Thy Håndbold, og vores Peter Balling, 2 spillere der begge kan få afgørende betydning for kampens udfald lørdag eftermiddag. Når kampen fløjtes op skulle Morten Balling gerne blive den lille i duellen med lillebror Peter.

 Et møde med min Storebror er altid specielt fordi vi har et tæt bånd til hinanden. Jeg har altid støttet mig meget op af Morten, især da jeg spillede på Mors og rykkede op som senior spiller. Nu er det 5. gang vi skal spille imod hinanden og det er stadig lidt specielt, og især også fordi det er imod mit gamle hold. Jeg kommer til at stå overfor mange tidligere holdkammerater, som jeg har tilbragt rigtigt mange timer sammen med, men når først at kampen bliver fløjtet i gang, glemmer man det lidt.

 Jeg tror det bliver en spændende kamp som kommer til at svinge frem og tilbage, som først bliver afgjort i de sidste 5 min. Vi har ikke selv fået de resultater på hjemmebane i år som vi havde håbet, men det vil vi forsøge at lave om på lørdag hvor der bliver gang i den i cigaræsken.

 

Website Security Test