Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

17 årig blev kampens spiller

Webredaktør, udgivet d. 11. november, 2012

Martin LaursenFørsteårs U18 spilleren Martin Laursen, dækkede op i midterforsvaret igennem det meste af kampen mod Mors-Thy Håndbold, og blev efter kampen valgt som bedste Skanderborg spiller af kampsponsor AVK. Den unge SHEA elev, der kun lige er fyldt 17 år gjorde det fantastisk flot, og viste at han bliver en fremtidens mand på Skanderborg holdet.

Jeg er rigtig glad for at få så meget spilletid i ligaen allerede nu. Jeg profiterer selvfølgeligt af at Kenneth Peters stadig er skadet med hans finger, og jeg prøver bare at gøre det bedste jeg kan. Kasper Povlsgaard er en fantastisk læremester for mig, jeg tror ikke en ung spiller kan få en bedre læremester. Det giver mig en fantastisk ballast at Povlsgaard styrer forsvaret ved siden af mig, og det giver mig nogle rigtigt gode forudsætninger for at blive en dygtig forsvarsspiller.

Jeg er lidt overrasket over at jeg kan være med rent fysisk i ligaen, jeg spillede jo U16 for blot få måneder siden. Det ser jo ud til at mit arbejde med fysisk træner Thomas Cortebeeck giver det resultat vi arbejder efter.

At blive kampens spiller gør mig da glad og stolt, men jeg er meget skuffet over, at vi ikke kunne holde hovedet koldt i slut minutterne mod Mors-Thy, den kamp burde vi have vundet syntes jeg.

Website Security Test