Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Væver: Forskellen var Chris Jørgensen

Michael Bering Petersen, udgivet d. 25. oktober, 2012

Andreas Væver blev efter kampen valgt til Man Of The Match for Skanderborg, og fik dagens pokal overrakt at borgmester Jørgen Gaarde. 6 mål på 6 forsøg samt flere assists blev det til for den unge hurtige fløjspiller.

Jeg syntes vi spiller en fin angrebskamp i dag. Vi får spillet bredt godt ud og får derigennem en masse mål fra begge fløje. De sidste 2 kampe har jeg stort set ikke rørt bolden på venstre fløj, så det var dejligt at der i dag igen kom nogle angreb på yderside af backs, det gør livet lidt sjovere som fløjspiller.

Vores præstation i dag var helt modsat de tidligere kampe i denne sæson. Vi har stået godt i forsvar og til tider spillet noget kummerligt angrebsspil. I dag var det lige modsat, så kan vi blive rigtigt gode hvis vi får de to ting sat rigtigt sammen og få begge ender til at fungere samtidigt.

Forskellen på BSV i dag og sidste sæson, er helt klart Chris Jørgensen. Han gjorde det onde ved os i dag og spiller jo fænomenalt.  Jeg tror han har sidste eller næstsidste hånd på 80 % af deres mål i dag, det var imponerende at se syntes jeg. Hvis han fortsætter på det niveau må han ende på landsholdet inden længe.

Website Security Test