Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne vandt topkampen 35-32

Kirsten B Madsen, udgivet d. 28. oktober, 2012

U16 piger 1. division Skanderborg – Sønderjyske 35-32 (18-18)

Angrebsspil af høj klasse i Morten Børup hallen

 Efter sikre sejre i de to første kampe stod Skanderborg i søndagens hjemmekamp overfor et af de bedste U16 hold i Danmark.

Sønderjyske havde i deres 3 første kampe løbet modstanderne ned og vundet store sejre, og det var derfor to hold med maksimum point, der stod overfor hinanden i Morten Børup hallen i dag søndag.

Vi vidste på forhånd, at skulle vi være med i kampen i dag, stillede det store krav til os selv på returløb, angrebsspil og koncentration.

Skanderborg startede kampen rigtigt godt med effektivt angrebsspil mod Sønderjyskes 5:1 forsvar og sikre scoringer, som gav en tidlig føring på 5-2. Sønderjyske er dog uhyggelige skarpe på kontraløb og hurtig midte, hvor de straffede os nogle gange, hvorfor kampen hurtigt stod helt lige.

Begge hold fortsatte med at have problemer med at finde et effektivt forsvar overfor to godt spillende angrebshold, hvorfor pausestillingen var 18-18.

 Efter pausen var billedet det samme, og en meget lige og jævnbyrdig kamp bølgede frem og tilbage med mange flotte scoringer i begge ender i en stemningsfyldt hal.

Med ca. 8 min igen får Skanderborgs piger en god forsvarsperiode, og da vi fortsætter med at lave mål, får vi slået et lille hul, som bliver afgørende for sejren på 35-32.

En fremragende håndboldkamp mellem to gode hold. 2 vigtige point som kommer i hus efter en meget koncentreret indsats og med angrebsspil af høj klasse.

Stor ros til alle spillere som byder ind og arbejder med alt de har, mod en modstander af høj kvalitet. Vi viser, at vi kan være med mod de absolut bedste og bør tage en stor portion selvtillid og stolthed med fra kampen og ind i de kommende kampe.

To glade, tilfredse og stolte trænere glæder sig til at arbejde videre, og ser frem til de næste vigtige kampe.

Målscorere for Skanderborg:

Othillia Christensen 9, Celine Holst 7, Mathilde Bøgh 4, Suzanne Bækhøj 4, Amalie Angel 3, Amalie Grøn 3, Thea Riis 3, Annika Jakobsen 2.

Website Security Test