Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Theis på besøg i styrkerummet

Webredaktør, udgivet d. 24. oktober, 2012

Theis Baagøe var på visit i Morten Børup Hallen, som var hans hjemmebane for 2 sæsoner siden som U18 spiller. Efter kampen kom han efter nøglen til styrkerummet, for trods alt at få brugt lidt kræfter tirsdag aften.

Jeg kom slet ikke på banen i dagens kamp, det havde jeg selvfølgeligt håbet når det nu var imod min gamle klub. Kampen blev nok lidt for tæt i trænernes øjne, og det må jeg jo bare acceptere. Jeg er selvfølgeligt lidt skuffet men sådan er gamet jo. Jeg fik lidt tid i slutningen af første halvleg mod Mors i søndags og fik også lidt spilletid i den sidste champions league kamp på udebane i midtugen.

Jeg syntes altid det er hyggeligt at komme tilbage i Skanderborg og jeg må sige jeg er dybt imponeret over jeres lysshow før kampen, det er da det flotteste jeg har set i ligaen.

Website Security Test