Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skive topscorer træt af uafgjort

Webredaktør, udgivet d. 14. oktober, 2012

Nicolaj Jensen blev delt topscorer for Skive med 7 mål og den unge bagspiller var lidt skuffet i minutterne efter den hæsblæsende afslutning.

Jeg er træt af det lige nu men i morgen er jeg nu ret sikker på at jeg er ganske godt tilfreds med det ene point. Vi var trods alt nede med 5 mål med under et kvarter igen. Det var samme opskrift som vores kamp i Nordsjælland, hvor de også udligner i sidste sekund. Jeg er ved at været godt og grundigt træt af at spille uafgjort, det er 3. kamp ud af 6 at det sker og nu vil jeg gerne snart have en sejr. Vi har TMS Ringsted næste gang og det SKAL bare give sæsonens første sejr nu.

Vi ændrer i vores angrebsspil i 2. halvleg, hvor vi går mere mand mod mand i stedet for at krydse meget ind over midten. Det var det der fik os tilbage i kampen, samtidigt med at Skanderborg begynder at lave en del fejl i slutningen.

Efter vores første 6 kampe har vi tabt til 3 hold fra top 5 men fået point i de 3 kampe mod de øvrige hold. Det giver os en tro på at vi nok skal overleve i ligaen i denne sæson, men nu trænger vi altså til en kamp der giver 2 point.

Website Security Test