Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborgs U18 piger tabte til Kolding

Kirsten B Madsen, udgivet d. 29. oktober, 2012

U18-piger 1. division                                      

Kolding IF – Skanderborg Håndbold  25-23 (8-8)

Det var en flok skuffede U18-piger der søndag måtte drage hjem fra Kolding med et nederlag i bagagen.

Skanderborg kom dog bedre fra start end i de seneste kampe og var foran både 6-4 og 7-6, men ved pausen var stillingen uafgjort.

Mængden af Skanderbogfbrændere var uhyggelig stor i første halvleg, men blev en smule mindre i anden. Her kom Skanderborg foran 10-9, men så scorede Kolding seks mål i rap på blot fem-seks minutter, og Skanderborg var nu bagud 10-16. Midt i halvlegen øgedes forspringet til syv mål, da Kolding førte 21-14. Det så sort ud for Skanderborg, og mismodet bredte sig.

De sidste ni minutter fik pigerne dog ny energi og mod på tingene, og nåede helt op på 22-24 blot fem minutter før tid.

Med lidt held kunne Skanderborg være kommet på uafgjort, men heldet var ikke med de grønblusede denne søndag. Efter et par brændte Skanderborg-afslutningerne i det sidste minut kunne Koldingspillerne jublende kaste sig om halsen på deres målmand, som reddede et væld af Skanderborgforsøg.

”Vi var forberedt på, at Kolding ville komme med alt, hvad de havde, for det var også en vigtig kamp for dem. Men vi var for lang tid om at komme i omdrejninger. Hatten af for Kolding, som blev ved med at tro på det, og så stod deres målmand godt,” siger Skanderborgs træner Mikael Jensen.

”Men som vi har spillet hidtil, måtte nederlaget jo komme. Vi må bare hjem og træne endnu mere, for nu er det liv eller død i resten af kampene,” siger han med henvisning til chancerne for at komme i ligaen efter jul.

Da Skanderborgs 2. divisionsdamers målmand har brækket hånden, stod U18-målmand Freja Bossen denne søndag for damerne i hjemmekampen mod Odder, som blev slået 22-14. Ydermere er U18-målmand Sofie Dengsøe skadet, så Caroline Østergaard i Skanderborgs mål var derfor ene om at klare ærterne, og hun havde især i første halvleg en række gode redninger.

Målscorere Skanderborg: Louise Andresen 5, Nicoline Bertelsen 5, Mette Høj 3, Sofie Amalie Skovsager 3, Marie Aamand Sørensen 3,  Alberte Thorsted 2, Caroline Theill 2.

Website Security Test