Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg-Skive 24-24

Webredaktør, udgivet d. 13. oktober, 2012

Skanderborg Håndbold – Skive fH 24-24 (11-9)

Historien gentog sig i Morten Børup Hallen lørdag eftermiddag. For anden kamp i træk på hjemmebanen i Skanderborg, bragte Skanderborg sig i vinderposition, men glemte at snøre sækken og gøre arbejdet færdigt.

Første halvleg blev en tæt affære som ventet. Michael Pedersen var hård ved sine gamle holdkammerater og scorede 4 ud af de første 8 mål for Skanderborg, og nåede 7 mål totalt i kampen. Det mest spetakulære mål blev sat ind efter tid i slutningen af 1. halvleg, hvor en projektil fra Pedersens hånd gik igennem forsvarsmuren og forbi Niels Guldborg i Skive målet, til pauseføring 11-9 til hjemmeholdet.

Den spinkle føring blev udbygget kort ind i 2. halvleg og efter 46 minutter førte hjemmeholdet komfortable 20-15 og lignede en sikker vinder. Skive ville dog tingene anderledes og de blå blusede midtjyder fightede sig tilbage i kampen, godt hjulpet af masser af brændte chancer og tekniske fejl fra hjemmeholdet, der gik fuldstændigt i stå. 2 straffekast blev også brændt i denne periode og dermed var der lagt op til drama i slutminutterne, som altid når Skive er på besøg.

Bagud 22-23 udligner Peter Balling med 1 minut tilbage af kampen, og Skive forlanger time-out. Skives Andreas Nielsen bringer Skive foran 23-24 med blot 10 sekunder igen, hvorefter Skanderborg tager time-out. Målmand Jonas Hansen bliver taget ud og en ekstra markspiller kommer på banen. Med 2 sekunder tilbage spilles Simon Søllingvraa fri på stregen og scorer sit eneste mål i kampen, i øvrigt det første liga mål nogensinde for den nye stregspiller i Skanderborg. Skive får bolden givet op men Jeppe Krogh lykkedes ikke med at ramme det tomme Skanderborg mål uden målmand.

En kamp som vi set over 60 minutter burde have vundet, men set over de sidste 2 minutter skal vi være godt tilfredse med trods alt 1 point.

Målscorer Skanderborg:

Michael Pedersen 7, Lasse Justesen 5, Kasper Povlsgaard 3, Peter Balling 3, Rasmus Kaagaard 2, Morten Kirk Olesen 2, Mathias Helt 1, Simon Søllingvraa 1.

Målscorer Skive:

Andreas Nielsen 7, Nikolej Jensen 7, Tim Sørensen 3, Jeppe Krogh 2, Marius Hovde 2, Mark Betzer 2, Kris Johansen 1.

Website Security Test