Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – BSV 28-32

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2012

Skanderborg Håndbold – BSV 28-32 (14-17)

Det blev den forventede sejr til vicemestrene fra BSV men bag dette ligger en flot fight og angrebskamp af hjemmeholdet. BSV var foran hele kampen og der manglede lidt bedre forsvars og målmandsspil, så kunne Skanderborg godt have truet favoritterne for alvor. Kampen blev meget intens i 2. halvleg og blev også til en rodet affære i mange tilfælde pga. alt for mange forkerte kendelser, i begge ender af banen fra kampens 2 dommere.

Kampen startede meget lige og efter 10 minutter havde begge hold nettet 4 gange. Her slog BSV et hul til 4-7 og Jesper Holm tog kampens første timeout allerede efter 12 minutter. Skanderborg gik frem  5:1 forsvar efter 15 minutter og det voldte i perioder BSV problemer. Udeholdet med det hårde europa cup program, forsøgte at skifte et par af de normalt bænkede spillere ind, men det forsøg blev hurtigt droppet igen da kampen igen blev lige med 5 minutter til pause. En god slutspurt af gæsterne bragte pausestillingen 14-17, og alt var således stadig åbent.

Efter pausen kom BSV bedst fra start og bragte sig foran 16-21 efter kun 5 minutter, og Jesper Holm brugte igen en hurtig timeout. Efter 10 minutter fik hjemmeholdet momentum og via flere flotte kontra scoringer hvor Lasse Justesen overløb den nyudnævnte landsholdsspiller Casper Mortensen, fik Skanderborg igen kontakt ved 23-24 med 15 minutter igen. Morten Børup Hallen var ved at nærme sig kogepunktet og tilskuerne øjnede en mulighed for overraskelsen. BSV blev ramt af en udvisning ved 24-25, men viste i den periode klassen og bragte sig foran 25-27. Her fik unge Martin Laursen en helt forkert udvisning, som knækkede hjemmeholdet. Ved 26-29 redder Jannick Green en helt fri Kasper Povlsgaard og på det efterfølgende angreb blev sømmet slået i Skanderborg kisten, da de 2 dommere lavede en angrebsfejl om til straffekast, som sikkert blev sat ind af den suverænt spillende Chris Jørgensen. Den tidligere Nordsjælland spiller, var ganske enkelt fremragende og lavede hele 11 mål i kampen.

Man og the match for Skanderborg blev Andreas Væver der spillede en flot kamp og scorede 6 mål på ligeså mange forsøg. Også Lasse Justesen på den modsatte fløj, spillede rigtigt godt, og blev også noteret for 6 mål på blot 7 forsøg. En rigtig god dag for fløjspillerne hos hjemmeholdet.

De tidligere Skanderborg drenge på BSV holdet, blev ikke så toneangivende i dagens kamp. Benjamin Jakobsen scorede blot et enkelt mål mens Theis Baagøe slet ikke kom på banen.  

En godkendt angrebskamp mens forsvar og målmands præstationen ikke var helt på vanligt niveau. Det var positivt at se at der er fremgang i det offensive, efter et par kampe hvor vi har haft for svært ved at lave mål. Havde forsvaret stået på niveau med tidligere præstationer, så havde der ikke været langt fra point mod et top 5 hold.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 6, Lasse Justesen 6, Rasmus Kaagaard 4, Kasper Povlsgaard 4, Michael Pedersen 3, Peter Balling 2, Morten Kirk Olesen 2, Mathias Helt 1.

Målscorer BSV:

Chris Jørgensen 11, Nicolaj Øris 7, Rasmus Lauge 6, Mads Øris 3, Casper Mortensen 2, Benjamin Jakobsen 1, Kasper Nielsen 1, Gudmundur Arni Olafsson 1.

Website Security Test