Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Reaktioner fra Tvis lejren

Webredaktør, udgivet d. 18. oktober, 2012

Michael Bruun

Tvis legenden Michael “smoke” Bruun, er stadig ikke stoppet med at ryge og www.skanderborg-haandbold.dk´s udsendte reporter fandt ham tilfældigvis uden for bagdøren efter kampen i Gråkjær Arena

Vi vinder i dag på solidt håndværk og så en super præstation af Rasmus Lind i målet. Vi får neutraliseret Peter Balling på højre back og får ansvaret hældt over på Kaagaard og Helt i midten, og de havde det svært mod vores store fysik i forsvaret.

Vi får skudt hul på Jonas Hansen i 2. halvleg og det var også meget afgørende. Ved 22-20 knækker vi Skanderborg under Kaagaards udvisning og får løbet de kontraer der skulle til får at afgøre kampen. Vi skulle arbejde 100% og det blev ligeså svært som vi havde forventet mod Skanderborg.

Den helt afgørende faktor for at vi vandt, vil jeg dog tilskrive Rasmus Lind i målet, han stod helt fantastisk igennem hele kampen.

Magnus Bramming

Den unge venstre fløj Magnus Bramming, blev topscorer for Team Tvis Holstebro med 7 mål, hvoraf de 3 på straffekast.

Det var ikke så prangende håndbold i dag, men vi gør de basale ting lidt bedre end Skanderborg i dag. Vi laver ikke så mange fejl som Skanderborg og det afgjorde kampen til sidst.

Vi fik stoppet deres hurtige kryds ind over midten og så får vi held til at løbe kontra på dem i de sidste 10 minutter. Normalt er det vores store styrke at løbe kontra men det havde vi rigtigt svært ved i de første 50 minutter, Skanderborg er vel også det hurtigste hold i ligaen.

Skanderborg fulgte godt med og vi havde svært ved at få kampen knækket til vores fordel. Vi levere lidt bedre håndværk igennem alle 60 minutter og så skal vi være glade for at Skanderborg lavede lidt for mange fejl.

Skanderborg har et rigtigt spændende hold, men vi har til gengæld noget mere rutine at trække på. Havde de reduceret fejlene så kunne det have blevet ubehageligt tæt i dag.

Jeg skiftede til Team Tvis Holstebro før denne sæson, efter 3 år i Nordsjælland Håndbold. Jeg kom fra et miljø der måske ligner Skanderborg lidt, med mange unge spillere. Jeg kendte jo Klaus Bruun efter sidste sæson, og da jeg fik chancen for at følge med ham til Holstebro, så slog jeg til. Jeg syntes jeg har grebet chancen og er faldet rigtigt godt til herude.

Det er naturligvis noget af et spring at flytte fra København til Holstebro, her sker ikke helt så meget uden for banen må jeg erkende. Omvendt er det måske godt nok at jeg så koncentrere mig mere om håndbolden, og ikke bliver forstyrret så meget af alt muligt andet. Jeg var et sted i min karriere hvor jeg skulle videre, og har bestemt ikke fortrudt at det blev Holstebro jeg skiftede til.

Website Security Test