Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Povlsgaard forlænger

Webredaktør, udgivet d. 10. oktober, 2012

Kasper PovlsgaardPovlsgaard forlænger i Skanderborg

Anfører Kasper Povlsgaard har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold, så denne nu løber til sommeren 2014.

Den store karismatiske stregspiller og forsvarsgeneral er i gang med hans 4. sæson i klubben og har nu sat sin underskrift på endnu en sæson i grønt.

Sportschef Jesper Koch:

Det er en meget vigtig brik der nu er faldet på plads på vores hold i næste sæson. Kasper har udviklet sig til at være et meget stort omdrejningspunkt på vores unge hold, både via hans fantastiske gejst på banen men også på grund af hans unikke menneskelige egenskaber uden for banen. Han har en stor rolle i at integrere de mange unge spillere i Skanderborg, så det er meget glædeligt at vi nu er blevet enige med Kasper om at forlænge hans aftale.

Kasper Povlsgaard:

Jeg er glad for at jeg har kunnet opnå enighed med klubben om en forlængelse. Skanderborg er blevet min klub, min hylde på håndboldfronten. Vi har gang i et fedt koncept her og jeg syntes det er vildt spændende at tage del i den udvikling der sker her i Skanderborg. Vi har et rigtigt godt træningsmiljø og samtidigt er der her i klubben også plads til at jeg kan have et liv ved siden af håndbolden. Jeg nyder den daglige gang i klubben hvor jeg som en af de få ældre spillere har en forpligtigelse til at tage godt imod de utroligt mange talenter der bliver integreret i seniorafdelingen fra SHEA. Her er også et træner team der udfordre mig både på og uden for banen, så jeg er ovenud tilfreds med at jeg kan fortsætte i klubben mindst en sæson yderligere.

Website Security Test