Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Tvis-Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 16. oktober, 2012

Så står der Tvis på menuen.

Nicolej Krickau og Jesper Holm ser frem til de næste par kampe, hvor alt tale om favoritværdighed er en by i Rusland. De 2 kommende kampe er mod Team Tvis Holstebro og vores tidligere samarbejdsklub BSV.

Efter en række kampe hvor vi på papiret har mødt hold som vi på forhånd havde forventninger om at kunne spille op med, venter der nu 2 kampe hvor vi skal møde Top 5 hold. Det bliver en spændende udfordring, at møde hold der bør være klart stærkere end vores hold. Team Tvis Holstebro er besat med stjernespillere på alle pladser og operere med et budget der vel er 4-5 gange større end vores.

 Vi har haft svært ved at håndtere de kampe hvor vi på papiret er favoritter, og nu kommer der kampe hvor vi bestemt ikke er favoritter, og den proces er vi spændt på at se hvordan vi kan forvalte.

Sidste sæson spillede vi en af de dårligste kampe netop i Gråkjær Arena, og blev spillet ud af hallen på røv og albuer. Det håber vi naturligvis ikke sker igen i morgen men risikoen er der altid mod top 5 holdene.

Rammer Tvis deres topniveau så bliver det en rigtig svær kamp, men vi har valgt at bruge de kampe mod top 5 holdene inden jul, som en del af vores lærings proces. Normalt vil man lægge rigtigt meget fokus på modstanderen når de har den styrke som Tvis har, men vi vælger at tage kampen fra vores egen synsvinkel, med de styrker vores hold nu engang har. Vi har råd til at tabe disse kampe og ender det med en øretæve i ny og næ, så lever vi også med det. Vi har gang i en rigtig spændende udvikling med vores hold og vi skal bruge disse kampe til at lære nogle af vore helt unge spillere at spille mod tophold, og det ved vi pr. tradition at det kan koste engang imellem.

På papiret er der ikke meget at komme efter, men vi vil udfordre dem på vores mentale styrke og på at have en offensiv tilgang til kampen. Tager man til Tvis for at spille tilbageholdene, så kan vi ikke lave mål nok og så løber de os ned. Vi tror til gengæld på at vi kan skabe chancer mod både deres 6-0 og offensive forsvar.

 

Kampen spilles i Gråkjær Arena i Holstebro onsdag kl. 19.30

Website Security Test