Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg – Skive

Webredaktør, udgivet d. 12. oktober, 2012

Aksel Nørgaard

Skanderborg træner Aksel Nørgaard vil ikke høre tale om hvem der har favoritrollen i lørdagens liga kamp i Morten Børup Hallen mellem Skanderborg og Skive.

Det handler udelukkende om fokus når holdene under top 5 mødes i ligaen. Vi så det sidst da vi tabte til Ribe-Esbjerg for 2 uger siden, da var vi ikke mentalt klar i de første 30 minutter, og så taber man i ligaen uanset hvem man møder.

Vi koncentrere os udelukkende om vores mentale parathed, og arbejder videre på vores model med at dele kampen op i 4 gange 15 minutter. Når vi bliver ved med at holde fokus i alle 4 perioder, så er vi gode, men har vi udfald som i sidste hjemmekamp, så taber man. Så simpelt er det på det her niveau, det er den store forskel på liga og 1. division.

Man bør have respekt for Skive, der har mødt 3 hold fra top 5 og ikke tabt stort i nogle af de kampe. De 2 øvrige kampe har de spillet uafgjort, og det beviser med alt tydelighed at Skive er et hold der altid er parate. Vi ser kampen mod Skive som en 50/50 kamp, det er vi nød til i alle kampe.

Vi var meget skuffede efter Ribe-Esbjerg kampen, men i morgen skal vi vise at vi har lært noget af den kamp, og det håber jeg meget på at vi har. Hvis vi skal nå vores målsætning om at slutte højere end sidste sæson, så er det en vigtig eksamen for vores mentale parathed, når kampen mod Skive fløjtes i gang lørdag kl. 15.00 i  cigaræsken.

Website Security Test