Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Nordsjælland – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 26. oktober, 2012

Efter 2 kampe mod hold fra Top 5, glæder vi os nu til lørdagens kamp mod Nordsjælland, som vi anser for at være et hold i “vores” ende af ligaen.

De sidste par kampe har budt på lidt blandede blosher i begge ender af banen. Vi fik hævet niveauet i tirsdags mod BSV i angrebet men til gengæld var vort forsvar ikke på vanligt niveau. Derfor bliver lørdagens kamp på udebane mod Nordsjælland en kærkommen mulighed for at arbejde videre med vores unge hold, i vores målrettede arbejde med at forbedre os. Vi arbejder selvfølgligt på at blive mere stabile, og kunne ramme niveau både igennem alle 60 minutter, men også i begge ender af banen.

Sæsonens længste udebanerejse til Nordsjælland, bliver en rigtig god test af hvor langt vi er kommet, da Nordsjælland er et hold der gerne vil blande sig i top 8, men som ikke helt er kommet igang endnu i denne sæson. Det er et hold med en på papiret, rigtig god start 7ér og de har også flere spillere derudover med højt niveau. De er måske ikke helt så brede på spiller nummer 14 og 15 som vi er, tilgengæld er der rigtigt mange profiler blandt de 10 første. Nordsjælland har ikke fået den bedste start, og har måske lidt overraskende kun fået høstet 4 point i de første 8 kampe. Vi forventer derfor et sultent hold fra Nordsjælland, der tørster for at få hentet flere point og komme fremad i tabellen. Vi har dog tænkt os at kæmpe alt hvad vi har lært, for at gøre det så svært som muligt for hjemmebane holdet lørdag eftermiddag.

Website Security Test