Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nordsjælland – Skanderborg 28-28

Webredaktør, udgivet d. 27. oktober, 2012

Nordsjælland – Skanderborg Håndbold 28-28 (13-12)

 Målmand Jonas Hansen måtte blive hjemme i Skanderborg pga. noget der ligner en hjernerystelse efter torsdagstræningen og Martin Laursen måtte også melde fra med en forstrækning. Der var således lidt panderynker at spore i ansigtet på Jesper Holm lørdag morgen inden afgang til Helsinge. I den anden retning var Mads Bjørn Eriksen tilbage på holdkortet, så humøret var trods alt rimeligt da den nye Skanderborg Håndbold bus forlod Morten Børup Vej kl. 09.00. Lidt manglende kommunikation til førersædet, gjorde at Børge Koch Senior stolt bragte bussen til destination Helsingør Hallen, hvor bussens døsige passagerer kunne fortælle at kampen var flyttet til Helsinge, så ankomsten var en anelse forsinket.  

Nordsjælland startede kampen som lyn og torden og Skanderborg gjorde det stik modsatte. Første Skanderborg mål blev først sat ind efter små 6 minutter af Kasper Povlsgaard, og da havde Nordsjælland allerede scoret 4 gange. Mathias Helt kom på banen og fik stabiliseret vores angrebsspil og 4 måls føringen blev hentet stille og roligt. Ingen af holdene formåede at reducere fejlene i løbet af halvlegen og ved pausen var stillingen helt lige med 13-12 på hal uret i Helsinge hallen.

Trods et undertal de første halvandet minut fra starten af 2. halvleg, kom Skanderborg fint ud fra pausen, og vandt de første 5 minutter med 3-1 og vi fik første føring i kampen ved 14-15. Ingen af holdene formår at rykke fra. Nordsjælland har midt i halvlegen momentum og får bragt sig foran med 23-20 med 11 minutter igen, og her begyndte man at ane at sejren kunne gå til hjemmeholdet. Skanderborg kom dog godt igen og i en yderst intens afslutning kommer holdene igen helt lige med 2 minutter igen, da Peter Balling udligner til 26-26. Nordsjælland kommer foran 27-26, men Michael Pedersen udligner kort efter og med 30 sekunder tilbage af kampen bringer Mathias Helt Skanderborg i front med 27-28. Nordsjælland forlanger timeout og det lykkedes med kun 2 sekunder tilbage af kampen for Morten Nyberg at udligne på et yderst presset skud.

Selvfølgeligt lidt ærgerligt med så kort tid tilbage, men set over alle 60 minutter, så var det en helt fair udgang på et helt lige opgør. Ingen af de 2 hold rammer ret meget topniveau, men der var trods alt gode præstationer på begge mandskaber. Hos Skanderborg spillede Mathias Helt den bedste kamp meget længe og Michael Pedersen lavede nogle rigtigt vigtige mål i afslutningen af kampen.

Mange gør Skanderborg til et slutspilshold i denne sæson, men skal en slutspilsplads i hus, så burde der have været 2 point på kontoen i dagens kamp. Vi laver for mange fejl i det etablerede angreb, og i dag havde fløjene ikke samme træfsikkerhed som mod BSV. Den tusse gamle Nøller i Nordsjællands mål, havde en rigtig flot statistik på de unge Skanderborg fløje i dag, mens der var lidt mere gennemtrængeligt fra skytterne og strege. Et point er bedre end ingenting og det point kan ingen trods alt tage fra os, og vi holder fast i placeringen i midten af ligaen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:Michael Pedersen 7, Mathias Helt 6, Peter Balling 5, Kasper Povlsgaard 5, Lasse Justesen 2, Andreas Væver 2, Buster Juul 1.

Målscorer Nordsjælland:Morten Nyberg 7, Nicolaj Koch Hansen 7, Anders Christensen 6, Lars Mousing 2, Hans Chr. Lund 2, Alexander Lynggaard 2, Michael Riis 1, Nicolaj Pedersen 1.

Website Security Test