Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tvis – Skanderborg 29-22

Webredaktør, udgivet d. 17. oktober, 2012

Team Tvis Holstebro – Skanderborg Håndbold 29-22 (13-10)

Nederlag i Holstebro

Mødet med Team Tvis Holstebro fik den ventede vinder, da det blev til en Holstebro sejr på 29-22. Bag cifrene gemmer sig en match hvor Skanderborg næsten kun kan takke sig selv for ikke at være med i slutminutterne. Efter pausestillingen 13-10 fik Skanderborg kæmpet sig op på 16-16 kort efter pausen. Herefter begyndte fejlene desværre at indfinde sig. Værterne fik igen lavet et hul på 2-3 mål og med 10 minutter tilbage af kampen fører hjemmeholdet 22-20. De sidste 10 minutter blev desværre en syndflod af tekniske fejl og brændte afslutninger, hvilket hjemmeholdet dygtigt udnyttede med en del kontra scoringer. Den giftige Tvis kontra maskine havde vi ellers holdt i kort snor indtil da, men i slutminutterne var der ikke nogen nåde.

Vi måtte igen stille op uden forsvars krumtappen Kenneth Peters, der døjer med en dårlig finger. I hans fravær dækkede 17 årige Martin Laursen igen op fra start, men også Simon Søllingvrå fik en del spilletid ved siden af Kasper Povlsgaard i midtforsvaret. Målmand Jonas Hansen stod en meget flot 1. halvleg og havde hele 11 redninger før pausen. Angrebsmæssigt havde vi kampen igennem meget svært ved at komme igennem det fysisk stærke Tvis forsvar, og hjemmeholdet startede ud med at dække meget offensivt på specielt Peter Balling. Balling måtte udgå i starten af kampen efter en meget voldsom tackling og kom først på banen igen efter at have sundet sig i 10 minutter på bænken. Også Mads Bjørn måtte udgå efter 15 minutter, da han trådte forkert i en forsvarsaktion og kunne desværre ikke deltage mere i kampen.  

Det var en dag hvor marginalerne ikke var med Skanderborg igennem det meste af kampen. Vi lykkedes ikke med at true hjemmeholdets føring igennem 1. halvleg, hvor mange afslutninger endte med stolpe ud og riposterne syntes altid at ende i hænderne på de vestjyske værter. Tvis formåede alligevel ikke at trække afgørende fra og pausestillingen 13-10 betød at kampen stadig var åben. Rasmus Lind i hjemmeholdets mål stod en aldeles fremragende kamp og havde en stor andel i at Tvis kunne gå til pause med en 3 måls føring.

Efter pausen kom Tvis på 15-11 men så kom en god periode hvor vi lykkedes med at løbe med hjemmeholdet. På 4 gyldne minutter fik vi udlignet til 16-16 og Klaus Bruun forlangte time-out. Tvis bragte sig tilbage i front med 20-17 og så var det Skanderborgs tur til at forlange time-out. Efter 49 minutter reducerede Michael Pedersen til 22-20 men så fik Rasmus Kaagard en 2 min. udvisning, som Tvis udnyttede til at bringe sig afgørende foran. De sidste 7-8 minutter forsøgte Skanderborg en sidste desperat satsning, som på ingen måde lykkedes og Tvis kunne sætte de sidste kontra søm i kisten, til en fortjent sejr på 29-22. En sejr der blev lige rigeligt stor i de sidste minutter men set over hele kampen var det helt fortjent at Tvis fik deres 2 point på kontoen. Skal vi have en chance for at drille de ”store” hold, så skal vi ganske enkelt spille bedre og med færre fejl end tilfældet var i dag.

Kampens mest dramatiske episode kom efter 48 minutter, hvor Lasse Justesen i fri position fra højre fløj blev kantet af Magnus Bramming, der korrekt fik en udvisning for forseelsen. Efterfølgende fik Lasse Justesen problemer med vejrtrækningen og måtte have behandling liggende på banen. Der var heldigvis en læge til stede i hallen og efter behandling blev Lasse bragt i omklædningsrummet. Her blev han resten af kampen og heldigvis var Lasse kommet på højkant igen efter kampens afslutning, dog tydeligvis forskrækket over episoden.    

Målscorer Skanderborg:

Michael Pedersen 5, Rasmus Kaagaard 4, Mathias Helt 3, Kasper Povlsgaard 2, Morten Kirk Olesen 2, Peter Balling 2, Buster Juul 1, Andreas Væver 1, Martin Mauer Larsen 1, Simon Søllingvraa 1.

Målscorer Tvis:

Magnus Bramming 7, Allan Damgaard 5, Mads Christiansen 5, Christian Albertsen 4, Søren Tau 2, Patrick Wiesmarch 2, Søren Hansen 2, Jacob Toustrup 1.

Website Security Test