Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Michael P: Jeg ærger mig vildt

Webredaktør, udgivet d. 13. oktober, 2012

Michael Pedersen

Den tidligere Skive spiller Michael Pedersen blev topscorer for Skanderborg med 7 mål i den uafgjorte kamp mod Skive.

Jeg er bare irriterret lige nu og træt af at vi ikke fik hevet sejren hjem. Vi har SÅ mange chancer for at lukke kampen men vi spiller kummerligt de sidste 10 minutter. Vi bliver åbenbart for selvtilfredse og det er ikke iorden.

Jeg får godt nok lavet 7 mål men jeg var ikke skarp og klog nok i slutningen af kampen. Jeg brænder også et straffekast, hvor jeg får skudt meget dårligt, det vil ærge mig de næste dage.

Hvordan var det så at møde dine tidligere holdkammarater idag

Det var lidt anderledes inden kampen men da først kampen var igang syntes jeg det var en kamp som alle andre. Jeg kunne dog godt mærke at de kender mit spil bedre end andre modstandere, der var flere situationer hvor Skive fosvaret godt viste hvad jeg var igang med og hvad jeg ville. Jeg håber at Skive får masser af point i denne sæson, men det skal altså bare ikke være i kampene mod os !

Website Security Test