Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mathias Helt: Nu er jeg der snart

Webredaktør, udgivet d. 28. oktober, 2012

Mathias HeltJeg er lidt ærgerlig over at jeg ikke var mere aggressiv mod Morten Nyberg til sidst men jeg syntes jeg havde styr på ham indtil lige sidste situation.

Det var dejligt at jeg i dag kunne bidrage positivt på banen med noget godt spil. Det skyldte jeg også i høj grad. Jeg har været langt fra det niveau jeg ved jeg kan præstere på her i starten af sæsonen, men nu er jeg sikker på det går i den rigtige retning igen. Jeg kommer til at bidrage med meget mere fra nu af, så publikum kan godt glæde sig til om 2 uger mod Mors. Jeg har kunnet træne med 100 % de sidste 2 uger, efter et hav af småskader, og nu får jeg 2 uger mere i benene indtil Mors kampen.

Website Security Test