Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Mads Bjørn: Vi bliver klogere

Webredaktør, udgivet d. 18. oktober, 2012

Mads Bjørn EriksenMads Bjørn Eriksen måtte forlade banen skadet efter kun 15 minutter af kampen i Gråkjær Arena.

Jeg kom op og stå på en Tvis fod i forsvaret og vrikkede over på min ankel. Vi testede den bag bænken men jeg kunne ikke løbe, så det blev en kort kamp for mit vedkommende, det er jeg rigtigt ærgerlig over.

Padkær fk den under behandling med det samme, så jeg håber ikke det er mere alvorligt end jeg er med igen mod BSV på tirsdag.

Det var ærgerligt vi ikke kunne holde momentum da vi får Tvis hentet efter pausen. Udefra set så det ud til at Tvis tappede vores kræfter i deres fysisk stærke forsvar, og det kostede en masse ærgerlige fejl, som de var super effektive til at straffe i de sidste 10 minutter.

Selvom vi taber kampen, syntes jeg vi bliver klogere på vores eget hold efter en kamp som denne. Vi får nogle svar på hvad vi skal arbejde med for at blive stærkere som hold senere på sæsonen. Vi skal nok komme til at drille nogle af de store hold også.

Website Security Test