Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lige fyldt 17 år og klar til BSV kampen

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2012

U18 målmand Bertram Obling er udtaget til aftenens kamp mod BSV i Morten Børup Hallen. Den unge målmand der netop er fyldt 17 år, fik debut sidste lørdag mod Skive, men kun ganske kort da han kom ind på et straffekast i 1. halvleg.

Jeg glæder mig helt vildt, selvom jeg godt ved at jeg nok kun kommer ind hvis ikke Jonas Hansen rammer noget. Jeg træner hver uge med ligaholdet, og det er perfekt for min udvikling at jeg får lov til at snuse til højeste niveau allerede som førsteårs U18 spiller. Vi er 3 unge målmænd i klubben ud over Jonas Hansen og John Boye, og jeg har nok fået chancen på bekostning af de 2 andre lige nu, fordi Christian Trans har været på studietur og Kristian Poulsen også har været væk i sidste uge på efterårsferie fra SHEA.

Jeg står til dagligt på U18 holdet sammen med Kristian Poulsen og Mads Sloth. På U18 landsholdet danner jeg også duo med Kristian Poulsen, så det er lidt specielt at vi er 2 målmænd fra samme hold der også står sammen på landsholdet. Så vi mangler ikke målmænd i Skanderborg Håndbold lige nu.

Mit mål er at komme op på højeste niveau som målmand og det er min mål at jeg kommer fast ind omkring ligaholdet i Skanderborg i løbet af de næste år. Det er en super klub at være i som ung spiller, og jeg har alle de ting en ung målmand har brug, stillet til rådighed. Jeg arbejder blandt andet 2 gange om ugen med målmandstræner Kent Jæger, som også arbejder med liga målmændene. 

Jeg glæder mig til en forhåbentlig fyldt Morten Børup Hal iaften – det bliver fedt at opleve stemningen, også selv om det måske ikke bliver til så mange minutter på banen. Det er bare at gribe chancen hvis den byder sig, jeg er ihvertfald klar hvis der bliver brug for mig.  

Website Security Test