Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

John Boye glad for spilletid igen

Webredaktør, udgivet d. 14. oktober, 2012

John BoyeSkanderborg målmand John Boye startede på mål mod Skive, og gjorde en god figur på sin nye hjemmebane.

Det var dejligt at starte inde i dag efter jeg har siddet en del på bænken i de seneste kampe. Jeg syntes det gik fornuftigt men det bliver noget overskygget af at Skive indhenter os til sidst. Vi skulle have lukket og slukket længe før tid.

Skive er et rigtigt fighter hold og det er faktisk inspirerende at opleve hvor meget de kan få ud af det med den rette indstilling. De var dygtige til at ændre angrebs strategi i slutningen af kampen og det var vi ikke skarpe nok til at løse, selvom vi var forberedt på det.

Website Security Test