Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Tabte til et bedre hold

Webredaktør, udgivet d. 17. oktober, 2012

Jesper HolmTræner Jesper Holm var rimeligt afklaret efter nederlaget i Gråkjær Arena.

Vi tabte dybest set til et bedre hold i dag. Jeg syntes vi har dem på krogen forsvarsmæssigt i flere perioder af kampen, men vi scorer ganske enkelt ikke nok mål imod dem. Vi lykkedes ikke med at komme ud og løbe med dem og får ikke gang i vores kontrafase. Det er en forudsætning hvis vi skal kunne matche top 5 holdene og det lykkedes ikke i dag. Efter pausen får vi held med at løbe med dem i starten men de var dygtige til at få os lukket ned igen.

Vi kan tage med os herfra at vi er med i 50 minutter på udebane mod et top 5 hold, der har vi i hvert fald rykket os i forhold til sidste sæson hvor vi var meget langt væk i den tilsvarende kamp. Vi skal hjem og arbejde med vores angrebsspil, så vi også kan presse dem de sidste 10 minutter senere på sæsonen.

Vi satser hele butikken til sidst, for om vi tabte med 2 eller 7 i dag gjorde ikke den store forskel.

Website Security Test