Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Mere kynisme, tak

Webredaktør, udgivet d. 23. oktober, 2012

Jesper HolmJeg er grundlæggende aldrig tilfreds med at tabe en håndboldkamp, men der er dog nogle ting jeg var glad for at se i dag. Vi kommer til at hænge lidt efter BSV hele kampen og det er ærgerligt at vi ikke var lige lidt mere kyniske da afgørelsen skulle ske. Udvisningen af Martin Laursen blev meget dyr for os, og det er vel der afgørelsen faldt endeligt.

Vi brænder for meget fra distancen i dag og de 2 brændte straffekast pynter jo heller ikke på vores kamprapport.

Jeg syntes vi spiller en godkendt angrebskamp, men vores kommunikation mellem forsvar og målmand var ikke godt i dag. Vi scorer 28 mål og det burde egentligt være nok til at kunne spille lige op mod BSV på hjemmebane, i hvert fald når vi ser på hvordan vi ellers har dækket op i de første kampe.

Andreas Væver og Lasse Justesen spiller virkeligt godt i dag og vi vinder også kontra kampen stort. Vi holder BSV nede på et enkelt kontra mål, og det er der ikke mange hold der kan gøre os efter. Vi vidste godt at vi skulle matche BSV på kontra delen hvis vi skulle have en chance, og det må vi sige at det lykkedes fint. Det ærgrer mig bare at vi ikke lige er lidt skarpere så vi kunnet have snuppet et point også.

Vi er slet ikke så langt fra top 5 holdene, når vi tænker på hvor urutinerede vi er. Vi dækker altså op med en 17 årig førsteårs U18 spiller i midterforsvaret, mod et hold der spiller champions league. Kan vi holde sammen på den her trup, så ser det altså spændende ud om et halvt til helt år.

Jeg syntes vi har et fint udgangspunkt inden vi på lørdag drager mod Nordsjælland, hvor vi håber både at have Kenneth Peters, John Boye og Mads Bjørn Eriksen klar igen.

Website Security Test