Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Højt til loftet i Gråkjær Arena

Webredaktør, udgivet d. 16. oktober, 2012

Morten Kirk OlesenMorten Kirk Olesen er i gang med sin 2. sæson i Skanderborg Håndbold, efter at have spillet hele sin karriere på Mors. Venstre backen er en af truppens mest fotogene spillere, og har som synligt bevis herfor, fået det klart største og flotteste billede i vinduet på vores nye flotte håndboldbus, der onsdag skal fragte ligaholdet til Holstebro. Den unge bagspiller sad over til tirsdagens træning for at sparre sin ømme albue før kampen i Holstebro onsdag.

Jeg lavede min livs første parade i forsvaret mod Skive i lørdags. Jeg plejer bare at række armene i vejret for et syns skyld uden at blive ramt, så jeg var slet ikke forberedt på at nogen kunne finde på at ramme min arm. Jeg fik et lille overstræk i albuen, så Padkær har beordret jeg skulle holde mig lidt i ro inden onsdagens kamp.  

Det bliver spændende at møde Team Tvis Holstebro i morgen, det glæder jeg mig meget til. Vi mødte dem i en træningskamp i optakten, og der vandt vi rimeligt stort. Det var jo bare i en træningskamp så det kan man selvfølgeligt ikke lægge så meget i, men vi havde dog en positiv oplevelse derude. Hvis vi kan få vores forsvarsspil til at fungere, er Team Tvis Holstebro måske et af de hold i top 5 vi har en chance for at drille på en god dag. Hvis ikke vores forsvar fungere kan vi omvendt få store problemer, da Tvis har en imponerende fysik i forhold til os.

Det er første kamp i lang tid, hvor vi er klare underdogs, så vi kan spille helt frit i morgen, og bare spille ud over stepperne. Vi har før drillet nogle af de store hold, men det kræver at vi præstere bedre end vi gjorde i slutningen af kampen i lørdags mod Skive. Det er selvfølgeligt nemmere at overraske på hjemmebane i vante omgivelser, for Gråkjær Arena er en stor hal med højt til loftet, hvor vore mange unge spillere godt kan føle sig lidt klemt ved situationen. Vi må bare klø på og se hvad kampen bringer i morgen.

Jeg nyder stadig at være i Skanderborg. Sidste sæson var for mit vedkommende lidt kaotisk pga. skader, men i denne sæson har jeg været fri for skader og jeg har også fået en større rolle i forsvaret efter at Suhr ikke er i klubben mere. Jeg syntes jeg har løst den opgave jeg har fået der og er egentligt godt tilfreds med mine præstationer i starten af denne sæson.

Website Security Test