Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Chris Jørgensen: Skanderborg har 2 raketter

Webredaktør, udgivet d. 25. oktober, 2012

Chris Jørgensen var klart bedste BSV spiller tirsdag aften i Morten Børup Hallen. Hele 11 mål blev det til fra den lille playmaker, der før sæsonen skiftede fra Nordsjælland.

 Jeg syntes vi spiller med en rigtig god fart i vores angrebsspil i dag. Det er klart den kamp hvor vi har spillet hurtigst i denne sæson, og det betød gode arbejdsbetingelser for mig. Vi får ikke held med vores fløj og stregspil men til gengæld laver vi rigtigt mange mål fra os bag spillere. Skanderborg løber suverænt godt hjem, så kontra spillet blev ikke rigtigt til noget. Jeg tror kun vi laver 1 mål på 1. bølge kontra, men det er også et par raketter der løber på Skanderborg kanterne. Vi skifter også 2 mand ud i forsvar/angreb i store dele af kampen, og det gjorde ikke kontra spillet nemmere. Jeg fornemmede ingen motivations problemer på vores hold i dag, for så havde vi nok fået endnu større problemer med Skanderborg.

Website Security Test