Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

BSV på besøg tirsdag aften

Webredaktør, udgivet d. 22. oktober, 2012

Nicolej Krickau

Assistent træner Nicolej Krickau giver sit bud på kampen mod BSV tirsdag aften.

Efter et fair nederlag i Tvis har vi nu endnu et top 5 hold på menuen tirsdag aften, når BSV kommer på besøg hjemme i Morten Børup Hallen.

Et opgør, som vi mirakuløst vandt sidste sæson og dermed et opgør som BSV nok skal være hundrede procent klar til. De 2 trænere på BSV bænken tabte sidste sæson begge deres kampe i MBH med henholdsvis Tvis og BSV, så det bliver spændende at se om de har lært noget af de oplevelser.

 Vi kommer til kampen med stadigt fokus på vores egen proces, med at tage et trin op. Vi leder i disse dage efter et par toppræstationer yderligere, så vi rent angrebsmæssigt kan udfordre den meget stærke defensiv BSV har. Det bliver meget vanskeligt, men vi håber og tror at vi kan finde nogle ekstra midler i forhold til de sidste par kampe.

 BSV er naturligvis kæmpe favoritter til tirsdagens kamp. De har jo spillere ansat der alene får i nærheden af vores budget for hele holdet, så forskellen på de 2 klubber er enorm. Som en fin understregning heraf, har vi udtaget den kun 17 årige målmand Bertram Obling til kampen i morgen, så vi kan mønstre 2 stk førsteårs U18 spillere i truppen mod BSV, da Martin Laursen også er med i truppen. Begge spillere er årgang 1995 og er elever på vores elite akademi SHEA, og har netop betalt første rate af kontingent for denne sæson. Kontrasterne er til at få øje på når forretningen BSV understøttet at Grundfos og Jyske Bank, og foreningen Skanderborg Håndbold tirsdag tørner sammen i Morten Børup Hallen.

 Vi har før drillet de store hold i ligaen, så vi håber at alle vore trofaste tilskuere vil møde op og gøre cigaræsken til et svært sted at spille.

 Kampen fløjtes op kl. 19.30 og skal dømmes af Karina Christiansen og Malene Lythje, med Kjeld Løvqvist som observatør.

Website Security Test