Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Bo Rudgaard med i nyt pige koncept

Webredaktør, udgivet d. 21. oktober, 2012

SHEA træner Bo Rudgaard har sammen med u-landstræner Heine Eriksen, og resten af talenttrænerteamet på pigesiden, udarbejdet et træningsmateriale for at få de nye stjerner frem.

Hvordan skabes fremtiden stjerner og hvad skal der til for at vi hele tiden har nogle af de bedste ungdoms og seniorlandshold?

På DHF’s hjemmeside ligger der nu tanker og ideer til hvad og hvordan der skal arbejdes med de unge talenter for at gøre dem til kommende stjerner for såvel landshold som klub. Materialet indeholder såvel holdninger til hvilke kompetencer spillerne skal opøve, som øvelser til, hvordan dette kan ske.

I starten af 2012 blev Danmark kåret som verdens bedste håndboldnation. Kåringen skete på baggrund af de seneste års resultater, som vores landshold har præsteret på såvel ungdoms- som seniorsiden og for såvel Damer som Herrer.

Dette resultat er skabt gennem mange års hårdt arbejde i såvel klubber, kredse/distrikter og i DHF. Et samarbejde, der har gennemgået en positiv udvikling til gavn for den enkelte spiller.

Læs U-trænernes bud på spillertyper, planlægning, motivation, individuelle kompetencer og klubskifte på www.dhf.dk

Website Security Test