Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Benjamin tilbage i cigaræsken for en dag

Webredaktør, udgivet d. 22. oktober, 2012

Stregtalentet Benjamin Jakobsen vender tirsdag tilbage til Morten Børup Hallen, hvor han havde hjemmebane i det meste af sin ungdomstid og de første år af seniorkarrieren. Benjamin skiftede før denne sæson Skanderborg ud med BSV, i et meget kontroversielt skifte der betød af Skanderborg efterfølgende opsagde samarbejdsaftalen imellem de 2 klubber.

Jeg glæder mig til at komme tilbage i cigaræsken tirsdag aften, det er altid et specielt sted at spille med en helt speciel stemning. Det bliver selvfølgeligt lidt underligt at jeg nu skal spille MOD Skanderborg, hvor jeg har haft så mange gode oplevelser. Jeg håber nu at når kampen fløjtes i gang, at det bliver en kamp som alle andre.   

Jeg er faldet godt til i BSV, hvor jeg jo havde trænet lidt med i de sidste 2 sæsoner. Jeg kendte derfor flere af spillerne i forvejen, så det har gjort det lidt nemmere for mig. Henrik Toft har været en del skadet i starten af sæsonen, så jeg har fået masser af spilletid, hvilket jeg er meget glad for, men omvendt har jeg også ondt af Henrik Toft der har været meget uheldig her i starten af sæsonen.

Jeg kunne selvfølgeligt ikke undgå at blive lidt påvirket af den virak der opstod i forbindelse med mit skifte før sommerferien. Jeg stod i en situation hvor jeg ikke kunne gøre hverken fra eller til, og det var selvfølgeligt ikke et ønskescenarie for mig at forlade Skanderborg på den måde. Jeg har kun gode minder fra min barndomsklub og håber at Skanderborg klarer sig godt i ligaen.

Website Security Test