Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Andreas Væver i 50 kamps jubilæum

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2012

Andreas Væver

20 årige Andreas Væver spillede sin kamp nummer 50 for Skanderborg i kampen mod Århus, og han var ganske fornøjet over både resultatet og den velfortjente flaske fra statistik ansvarlig Aage Armann.

Det var en helstøbt holdindsats i dag og det var fuld fortjent at vi endelig fik slået Århus. Det gik vist fint i den fremskudte forsvars position i dag, det virkede ikke til at Århus fandt noget modtræk til det. At holde Århus på 19 mål syntes jeg bestemt er godkendt. Jeg fik kun 2 afslutninger i dag og scorede på dem begge, så det var vel også godkendt. Det handler jo om holdets succes og ikke om hvor mange mål jeg laver, så det går jeg ikke så højt op i.

Jeg vidste ikke at jeg spillede kamp nr. 50 før efter kampen i dag, det var faktisk en overraskelse for mig. Jeg er jo stadig kun 20 år og var trods alt næsten ude i en hel sæson med skade. Det hjælper jo på kamp statistikken når man fik debut allerede som 1. års U18 spiller, men 50 kampe er jeg alligevel lidt overrasket over det allerede er blevet til. Det har været et langt forløb at komme tilbage efter min skade men jeg er sikker på at jeg tog den rigtige beslutning om at melde fra til landsholdet til sommerens EM. Jeg fik i stedet en kontrolleret opstart hen over sommeren og det har gjort at jeg næsten er på 100 procent igen nu. Jeg føler også jeg har gjort tingene 100 procent sammen med vores fysiske træner og vores sundhedssektor, for at komme tilbage i super form til denne sæson. Landsholdsafbud var det rigtige i min situation i sommer, men jeg har meldt mig klar igen til landsholdet i sidste uge, efter en samtale med den nye U20 landstræner Henrik Kronborg.

Website Security Test