Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Holm: Jeg tager skylden

Webredaktør, udgivet d. 13. oktober, 2012

Jesper HolmTræner Jesper Holm var ikke tilfreds med resultatet af kampen.

Vi fører 20-15 og så SKAL vi simpelthen bare vinde den kamp, længere er den ikke. Jeg må påtage mig en stor del af skylden for nederlaget, fordi jeg får ikke de rigtige spillere på banen til slut. Vi skule have haft nogle hurtigere typer inde da vi går i stå, vi kommer til at spille alt for langsomt. Det vidste vi allerede inden kampen, så det er for dumt at jeg ikke får det omsat til sidst.

Vi invitere Skive tilbage i kampen og jeg må bare bøje mig i støvet for Skive, de kæmper med alt hvad de har og de skal nok klare sig i ligaen med den indstilling.

Dagens roser må gå til John Boye der står godt i store dele af kampen og ikke mindst til Lasse Justesen på hjøre fløj. Lasse har grebet chancen og bliver bedre og bedre for hver træning og kamp.

Vi skal i trænerteamet have evalueret på hvorfor vi ikke får lukket vores kampe når vi har chancen, nu har vi sat 3 point til i Morten Børup Hallen, og det er her vi plejer at være stærkest.

Kampen set over 60 minutter, så taber vi et point idag men ser vi på de sidste 10 sekunder, så vandt vi jo et point.

Nu venter der 2 kampe hvor vi burde blive spillet ud på røv og albuer, når BSV og Tvis står på meuen. Hold der har mange gange vores budget og det glæder jeg mig faktisk til. Det bliver et par sjove kampe hvor vi kun kan overraske.

Website Security Test