Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

7 Skanderborg drenge til U19 landsholdssamling

Webredaktør, udgivet d. 10. oktober, 2012

U19 Landstræner Claus Hansen og assistent Lektor Per Sabro, har udtaget en dobbelt trup til landsholdssamlingen i Svendborg fra 29/10 til 2/11. Her har den dynamiske duo fundet plads til hele 7 Skanderborg drenge, der skal deltage i en 2 delt samling.

Der er et ekstra krydderi til denne samling, da den islandske verdensstjerne Olafur Stefansson, deltager i hele samlingen som specialtræner. Et spændende initiativ og det bliver sikkert en stor oplevelse for drengene at stifte bekendtskab med en af de bedste håndboldspillere igennem tiden.

De 7 Skanderborg spillere, der alle er tilknyttet SHEA, er følgende:

Jonas Eichwald, Jeppe Kjærulff, Martin Laursen, Bertram Obling, Mathias Smed, Kristian Stoklund og Kristian Poulsen.

Skanderborg Håndbold og GOG er klart størst repræsenteret, begge med 7 spillere.

Website Security Test