Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3. sejr i træk til 3. Division Herre

Webredaktør, udgivet d. 2. oktober, 2012

3. Divisions herre vandt også den 3. kamp i turneringen tirsdag aften.

Modstanderen var Ikast KFUM Håndbold, som før kampen havde 2 point for 2 kampe. Ikast holdet lagde bdst ud i 1. halvleg og mens udeholdet scorede på deres chancer, valgte hjemmeholdet at ramme stolperne tæt på 10 gange i de første 30 minutter. Hjemmeholdet var tæt på at komme op i slutningen af 1. halvleg men en udvisning gjorde at Ikast igen trak fra til pauseføring 18-15 til Ikast.

2. halvleg startede meget lige de første 5 minutter men hjemmeholdet kom tættere og tættere på, og efter 40 minutter var der kontakt ved 22-22 og herefter var der aldrig tvivl om resultatet. Ikast holdet så lidt trætte ud og det unge Skanderborg hold løb kontra efter kontra mod Ikast målet.

Dermed har 3. Divisions herre maksimum point efter 3 kampe og fører puljen.

Målscorer Skanderborg:

Buster Juul 11, Martin Mauer Larsen 7, Jesper Johannesen 5, Simon Søllingvraa 5, Jakob Legind 4, Andreas Oliver 3, Jesper Holm 1.

Website Security Test