Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3 Runde for SHEAs U18 piger, U18 drenge og U16 piger

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. oktober, 2012

U18 1. division piger

Skanderborg-Esbjerg, 25-17 (12-12)

Storsejr til Skanderborg efter forfærdelig start

For tredje kamp i træk fik U18-Skanderborgpigerne en forfærdelig start på kampen med meget få scoringer. Efter 18 minutter var de bagud med syv mål, 4-11, og det så sort ud. Men efter en forsvarsændring fra 6-0 til 5-1 vendte lykken, og med en perlerække af scoringer fra blandt andre Nicoline Berthelsen halede Skanderborg ind på Esbjerg.

Med 12-12 ved pausen var kampen åben igen, og da Skanderborg fortsatte med at tro på, at det kunne lykkes, blev sejren en realitet.

Vi havde store problemer med at få tacklet af i 6-0-forsvaret og skiftede derfor til 5-1. Sejren var meget vigtig for os og pigerne skal have stor ros for at vise stor gejst og vilje. I anden halvleg var det tydeligt, at der var stor fysisk forskel på holdene,” siger en tilfreds træner Bo Rudgaard.

Målscorere: Nicoline Berthelsen 7, Mette Høj 5, Louise Andresen 4, Sofie Amalie Skovsager 3, Marie Aamand Sørensen 3, Alberte Thorsted, Caroline Theill og Christina Mikkelsen hver 1

 

U18 1. Division drenge

Skanderborg Håndbold – Randers HH 23-23 (11-9)

Overraskende point tab til U18 Drenge

Skanderborgs U18 drenge fik højst overraskende kun uafgjort i holdets 3. kamp i 1. Division. Første halvleg var meget tæt og Skanderborg havde meget svært ved at passere en meget velspillende Randers målmand. Randers var foran indtil stillingen 9-8 efter 23 minutter og en god slutspurt gav hjemmeholdet en pauseføring på 11-9.

Efter pausen blev Skanderborg forsvaret meget mere tacklende og det gav Randers store problemer. Skanderborg fik lavet et hul på 3 mål ved 18-15 og det begyndte at ligne en afgørelse. Ved denne stilling fik hjemmeholdet en udvisning der blev meget dyr og Randers fik kontakt igen. Kampen var helt tæt i slutminutterne og 23-22 målet lignede en afgørelse 20 sekunder før tid men Randers fik tilkæmpet sig et straffekast i de sidste sekunder, som de udnyttede til at sikre sig et point i absolut sidste sekund af kampen.

 Kampen mod Randers blev kampen hvor U18 drengene for første gang i sæsonen satte point til. Det blev en kamp hvor Skanderborg kom til a stå meget i forsvar, og når de endelig havde bolden blev der lavet for mange fejl, som gennem kampen ikke blev rettet.

 Nu ventet der drengene en uges ferie, inden vi skal møde Kolding, og her forventes det, at Skanderborg komme med en anden indstilling, og har taget arbejdshandskerne på, så vi kan sikre os to point!

 Målscorere Skanderborg:

Johan Hansen 5, Stefan Pedersen 5, Kristian Stoklund 4, Martin Laursen 3, Nicklas Søgaard 2, Mathias Smed 2, Patrick Meldgaard 2.

 

U16 1. Division piger

SINES – Skanderborg Håndbold 27-36 (12-20)

Endnu en komfortabel udesejr   

Fredag den 12/10 skulle Skanderborg Håndbolds U16 piger afsted til Klosterhallerne i Løgumkloster for at spille årets 2. turneringskamp mod SINES. Modstanderen er en meget svær størrelse at spå om, da det er et efterskole hold, og dermed et hold samlet af spillere fra mange klubber, hvorfor de som regel bliver bedre og bedre i løbet af sæsonen, men med en flot sejr på 28-24 hjemme mod Viborg i deres første kamp, havde  holdet allerede vist, det var et godt hold.

Skanderborg kom dog også med en god portion selvtillid i posen efter at have vundet den første udekamp mod Team Esbjerg UH med 39-19, så der var lagt op til en spændende og jævnbyrdig affære. 

SINES startede kampen med et meget offensivt 3-3 forsvar som nærmest var et halvbane pres og det skulle vi lige indstille os på, hvorfor vi startede med at komme bagud med 1-2. Stille og roligt fik vi dog styr på løsningerne og da vi på samme tid stod rigtigt godt i forsvaret, gik vi til halvleg med en komfortabel føring på 20-12. 

Anden halvleg forløb som første, hvor SINES forsøgte at stresse os med mange forskellige forsvarsopstillinger, men som vi løste gennem varieret og bredt angrebsspil, samt gode kontraløb pga. godt forsvarsspil. 

Kampen endte derfor med endnu en komfortabel sejr på hele 36-27 hvor indsatsen og antal af scoringer er mere end godkendt.

Eneste lille anke fra træneren, var de periodevise koncentrations svigt ,som kom i løbet af kampen, og som betød at SINES fik lov til at lave for mange mål. 

Næste opgave for U 16 holdet bliver en meget svær hjemmekamp den 28 oktober kl. 14:35 mod et af de bedste U16 hold i Jylland, nemlig holdet fra Sønderjyske, som har fejet al modstand til side i deres 3 første kampe og kommer med en imponerende målscore på 118-72 for 3 kampe. 

Skal der sættes yderligere point på kontoen for Skanderborg kræves der en 100% koncentreret indsats af alle i samtlige 60 minutter, mod en modstander, der er godt spillende og som har en meget skarp kontraface. Intet er dog umuligt og vi ser frem til kampen, med glæde og forventninger.

 

Website Security Test