Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

10 spillere med landshold i denne uge

Webredaktør, udgivet d. 29. oktober, 2012

Skanderborg håndbold er i denne landsholds uge repræsenteret med hele 10 spillere på U19 og U21 herre landsholdene. U19 er samlet i Svendborg og U21 har valgt Ringsted til denne uges samling.

Vi har på www.skanderborg-haandbold.dk før fortalt om de 7 U19 landsholds udtagne spillere, der nu er i den udvidede U19 landsholdstrup, hvor landstræner Claus Hansen har valgt at satse på en større trup med flere førsteårs årgang 1995 spillere. De 7 spillere der deltager fra Skanderborg Håndbold på U19 landsholdssamlingen, er alle SHEA elever og er som følger:

Martin Laursen, Bertram Obling, Kristian Poulsen, Jonas Eichwad, Jeppe Kjærulff, Mathias Smed og Kristian Stoklund.

U21 landsholdet er som sagt også samlet i denne uge. Det er den første samling under den nye U21 landstræner Henrik Kronborg, der har taget over efter Ole Nørgaard, der som bekendt har taget over på Skjerns liga herre.

Der er 3 Skanderborg spillere mødt ind i Ringsted idag kl. 12.00. Lasse Justesen er efter sine flotte præstationer på ligaholdet i denne sæson, blevet udtaget for første gang i hans karriere, og er således debutant. Martin Mauer Larsen valgte for et års tid siden at melde fra landsholdet, men han har nu meldt sig klar igen til at tage en tørn i den røde trøje. Sidste Skanderborg spiller er Andreas Væver, der også har været væk fra landsholdet i en periode med skade og genoptræning, har også meldt sig klar igen og er tilbage i truppen.

Vi ønsker alle 10 knægte held og lykke med anstrengelserne i løbet af ugen, der byder på masser af træning men ingen officielle landskampe i denne omgang.

Lasse JustesenAndreas VæverMartin Mauer Larsen

Website Security Test