Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U12 Piger på vej i A

Michael Bering Petersen, udgivet d. 30. september, 2012

Skanderborg Håndbolds U12 piger-1 viste til kvalifikations stævnet i Voel at de absolut hører til i A-rækken.

Med en ikke særlig overbevisende start til Nordea cup først i September var det med lidt sommerfugle i maven at pigerne gik på banen til første kvalifikations kamp mod Brædstrup. Sommerfuglene fløj nu hurtig væk, for trods kun en 1 måls føring ved halvleg var fornemmelsen, at sejren var inden for rækkevidde. Brædstrups højrefløj var klart deres største og eneste trumfkort, så ved en super flot opdækning af specielt hende kombineret med alsidige og viljestærke Skanderborg angreb formåede de at vinde kampen 10-7.

Skanderborgs 10 mål blev sat ind af 6 forskellige piger, og det vidner om en god bredde.

Næste kamp mod Hornsyld viste bredden på holdet sig igen og der blev scoret af alle piger fra alle positioner. Godt nok startede de ud med at komme bagud med 2 mål, men herefter blev det en sand målregn. De gik til halvleg med en føring på 10-4 og med en scoring i sidste sekund, som resultat af en perfekt udkastning af målmand, Anna Kristensen, endte kampen 22-9. En sand målregn fra en flok glade håndbold piger.

Skanderborg skal i kamp igen kommende søndag for endegyldigt at sikre sig en plads i A rækken, men dejligt at se Skanderborg Håndbolds U12-piger 1 i så godt håndbold humør. Det tegner til, at blive et godt og underholdende efterår.

Website Security Test