Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

»»

Trist 100 kamps jubilæum for Povlsgaard

Webredaktør, udgivet d. 29. september, 2012

Kasper PovlsgaardKasper Povlsgaard blev inden kampen hyldet for sin kamp nr. 100 i den grønne trøje.

“Det var ikke lige den jubilæums kamp jeg havde drømt om, den kommer ikke i top 5 over mine bedste minder. Vi har kun os selv at takke for det nederlag, Ribe-Esbjerg kommer ikke med noget som helst vi ikke var forberedt på og det er skuffende vi ikke kan løse det.

Stort cadeau til specielt Jonas Langerhuus og Ronnie Mathiesen, de lavede jo en bunke mål men helt ærligt så burde vi kende dem begge bedre. Vi har haft næsten 2 uger til at forberede os mod dem og det er bare ikke godt nok af os.

Jeg har haft en lidt dårlig fornemmelse hele ugen, af at vi måske ikke var der oven i hovedet hvor vi burde være. Jeg frygtede lidt at vi var ved at have lidt for meget selvtillid og det viste sig desværre at holde stik. Vi skal være på banen 110% i alle kampe og det var vi ikke i dag. Vi skal have bearbejdet det der sker i dag, vi må ikke gå ned i mental parathed fordi vi måske føler vi er favoritter i dag. På det her niveau kan vi ikke tillade os at slække på noget som helst og det skal vi bare lære. Havde vi været 110% parate fra start havde vi også vundet idag og det er bare ikke godkendt.”

Website Security Test