Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Svær start for U14P-3

Webredaktør, udgivet d. 30. september, 2012

Svær sæsonstart for U14P-3

Sæsonens første kamp for hold 3 var på hjemmebane mod Brande HK, og det blev en lidt for stor opgave for de grønne piger.

Udeholdet satte sig hurtigt på kampen, og deres bagskytter var meget effektive mod et lidt passivt forsvar. I løbet af de første ni minutter scorede Brande 7 gange, bragte sig således foran 1-7. Det forspring blev for svært at indhente, især da det samtidig kneb for hjemmeholdet at udnytte deres chancer. Pausestillingen var således 4-13 i Brandes favør.

I anden halvleg fik Skanderborg lidt mere gang i målscoringen, især Christine Hallberg fik skudt sig varm ude bagfra. Det lykkes dog stadig ikke at dæmme op for Brandes bagspillere, der stadig scorede mange mål. Så selvom de grønne lavede 10 mål i anden halvleg mod blot 4 i første, kom de ikke tættere på. Kampen sluttede således med en sikker sejr til udeholdet på 14-24.

Målscorere for Skanderborg: Christine Hallberg 7, Sara Jørgensen 3, Helene Andersen 2, Mikala Grusholt 1, Stinna Benfeldt 1.

Stillinger undervejs: 1-3, 1-9, 4-10, 4-13 (halvleg), 4-16, 7-18, 10-22, 14-24.

Website Security Test