Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Jesper Holm – Vi glemte at snørre sækken

Webredaktør, udgivet d. 29. september, 2012

Jesper HolmSkanderborg træner Jesper Holm var en meget skuffet mand efter nederlaget mod Ribe-Esbjerg.

“Jeg må starte med at sige tillykke til Ribe-Esbjerg. De spillede deres chance og arbejde godt med det de kan. Jeg er ekstremt skuffet over vores præstation i 1. halvleg, hvor vi tager helt vildt mange forkerte beslutninger. Vi er ikke hvor vi skal være rent mentalt og det er jeg skuffet over. Der var ikke så meget taktisk vi ændrede i pausen, jeg forlangte bare at vi ændrede attitude og det var forskellen på 1. og 2. halvleg. Vi henter meget hurtigt de 6 mål vi er nede med ved pausen og kommer også foran med 2, og har chancer for at lukke kampen der. Så laver vi pludseligt en masse fejl igen og lukker Ribe-Esbjerg tilbage i kampen igen. Vi taber de sidste 6 minutter med 4 mål og det burde vi ikke gøre mod et hold der stort set ikke skifter ud, så jeg syntes kun at vi kan takke os selv for at vi ikke får point ud af dette opgør. Vi snører ganske enkelt ikke sækken og så bliver det lidt stolpe ind og ud til sidst, og her var Ribe-Esbjerg så de dygtigste og de har vel også lige det held der skal til i sådanne situationer.”

Website Security Test